Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

 Válassz egy Neked tetsző kártyát.
A kártyára kattintva, nézd meg mit üzen az Angyali világ.

www.tvn.hu_6017aef46581fc5a792938420f743362.gif

 Életcélok

"Mire figyelj oda az életedben?"

 Minden ember célja egyformán fontos. Ha a célunkon dolgozunk, életünk minden területe gyógyul. Boldogabbnak és egészségesebbnek érezzük magunkat. 

 

Kép

 

Arkangyal kártya

  „Arkangyalok, mit szeretnétek tudatni velem?” 

 Az arkangyalok létező, vallás feletti, nagy hatalmú lények. Ők felügyelik az őrangyalokat, üzeneteket közvetítenek a Teremtőtől, és az életünk minden területén támogatnak bennünket. Oltalmaznak és irányítanak, békét teremtenek a világban, az emberben. Bárki kérheti a segítségüket. Az arkangyalok szívesen segítenek az élet bármely területén. 

 

Kép Angyali útmutatás

 "Őrangyalom, üzenj Nekem."

 Őrangyalaid mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni. Amikor behívod az angyalokat, hogy segédkezzenek életed bármely területén, minden boldogabbá, egészségesebbé és könnyebbé válik.

 

781.gif

Üzenet az angyaloktól

"Mire figyeljek oda ma?"

Az égi világ üzenetét hozza el a kártya. Megsúgja, hogy mire van most a lelkednek szüksége. Ha megérted az üzenetét, megtalálod benne a belső utadat is.

 

 

 

Kép Angyalok és Szentek

"Melyik Szent és Angyal van most Velem?"

Ez a jóskártya segítségedre lesz, hogy szeretettel és biztonságosan léphess kapcsolatba az égi hatalmakkal. E kártyalapok révén jobban meghallod majd a Szentháromság, az angyalok és a szentek útmutatását és üzenetét saját magad és szeretteid számára.

 

Kép Gyógyító angyalok

 "Kérlek angyalok, segítsetek."

 Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed bármely területét, és másoknak is segíteni tudj: válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban.

 

Kép Gyógyítás tündérekkel

"Tündérek, mi vár rám, mire figyeljek?"

 Ez a jóskártya segíthet tisztázni egy döntést, megismerni a (lehetséges) jövődet, megérteni azokat az esetlegesen benned rejlő akadályokat, amelyek a boldogságod vagy a sikered útjában állnak, vagy felismerni valakinek a valódi indítékait.

  

nevtelen.jpg

 Mágikus sellők és delfinek

"Égi sugallatok a benned lévő kérdésekhez."

 A Mágikus sellők és delfinek jóskártya feladata, hogy segítsen vágyaink, életcélunk és isteni sugallatú álmaink tudatosításában. A kártyák segítenek elmerülni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébreszthetik fel – vagy éppen gátolhatják – a szív vágyait. 

  

KépAtlantisz bölcsessége

"A szeretet és a remény tanácsai."

 Az atlantiszi bölcsesség kártyák lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy intuitív módon elérd Atlantisz rezgésszintjét: a múlt, jelen és jövő tisztázása céljából vagy azért, hogy jobban megértsd önmagadat és embertársaidat.


 

 

A mappában található képek előnézete Angyali világ